čtvrtek 26. září 2013

9.+ 10.+ 11. den

Ahoj:).

Težko v posledních třech dnech hledám čas na cokoliv. Tak se stalo, že tady máte článek souhrný na tři dny. Nebude to nic dlouhého, protože jsem dost unavená. Takže spíš takové krátké hlášení o tom, že žiju,skoro :).

9. a 10. den 
Byla jsem celé dopoledne ve škole a odpoledne v práci, oba dny. Takže se poprvé stalo, že jsem si nenašla čas na cvičení  a nebyla to výmluva. No nedá se nic dělat. Ani s jídlem to nebyla žádná sláva. Zdravě jsem jedla, ale bylo toho určitě málo, vzhledem ke krátkým přestávkám ve škole a žádným přestávkám v práci. Bylo to hodně náročné, více než jsem čekala. Upřímně, mám pocit, že jsem přecenila svoje síly.

11. den
Dneska jsem měla školu jen do 11. Těšila jsem se, že si zacvičím. Na oběd jsem vařila čočku :). Potom odešel přítel do práce a já jsem se konečně probudila z dvoudenního tranzu. Opravdu, byla jsem jak bez duše. No po probuzení, jsem zjistila nemilou věc. A to, že je na bytě nehorázný binec. Tak jsem se pustila asi do tří hodinového úklidu. Potom jsem se chtěla chvilku učit, ale zjistila jsem, že je to se mnou horší, než jsem myslela. Takže další 4 hodiny v háji. Hlavu mám jak balon a opět jsem ráda, že jsem. Bohužel, zítra mě čeká stejný program jako v devátý a desátý den. Víkend mám sice volný, ale mám tolik učení, že už ted vím, že relax se asi zase konat nebude.
Upřímně, nesnáším když mám naplánovaných moc dní dopředu. Psychicky mě to ničí, když vím, že si odpočinu nejdřív za týden.

Na odlehčenou od mého vyčerpaného mozku vám posílám skvělé video. Je to strašná sranda:). Kdo si to pustí, určitě neprohloupí!

11 komentářů:

  1. brr ten úklid ti teda nezávidím:X já jak to mám takto nabité ty dny, tak to na mě působí stejně jako na tebe - jsem psychicky lehce na dně a připadám si šíleně unavená...asi je potřeba víc odpočívat, blbé je, že pomalu není kdy, to už se pak člověk hroutí jen při představě menšího nákupu potravin:D držím palce, ať ti to ty dva dny uteče a můžeš se trošku těšit na víkend - i když učící:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmm vlastně už jen jeden den=D alespoň jedna pozitivní zpráva:X

      Vymazat
    2. Jo to jsi řekla přesně. Jsem psychicky na dně. Já si připadám jak kdyby se mi vybily baterky :(.
      Jo a z nákupu jsem se taky dneska hroutila, protože jsem tam musela hned ze školy, a já se tak těšila domůůů .
      No o víkendu si na ten relax trošku čas musím najít. Nevím jak dlouho bych to vydržela takovým tempem.

      Vymazat
    3. Jo no už jen jeden :D ale nejkrušnější. Jelikož mám delší směnu než mívám. A ona to není sranda, když jsem takhle unavená. Minule mi vyletěla z ruku 5 kilová krabice pomazánky, přímo před zákazníkama, na zem.

      Vymazat
    4. přesněě, úplně nenávidím, když jdu ze školy/práce a musím se ještě někam stavovat:X to je naprosto největší odpornost! stejně v té únavě většinou na polovinu věcí zapomenu..a to máš teda taky dost náročné, snad to přežiješ ve zdraví a bez pomazánkových (a jiných) katastrof:X nejvíc nejhorší jsou stejně ti lidi, jak blbě čumí, že ti něco spadlo,nebo že ti něco hned nejde...jako by byl člověk stroj a nemohl mít občas prostě den blbec..

      Vymazat
    5. no ti lidi jsou na tom nejhorší. Nejhorší je, že jsem v tom potupném postavení, kdy zákazník má VŽDY pravdu. Ale výhodu mojí nesnesitelné únavy je, že tu práci vůbec nevnímám. A tudíž mě ti lidi nedokážou ani vytočit. Ikdyž mám někdy pocit, že to je to jediné, o co jim jde :D.

      Vymazat
  2. Koukám, že jsme na to všechny tak nějak podobně. :(
    Video je super, docela jsem se zasmála. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to asi divné období. :/
      Jinak to video užjsem viděla tak 4x, a pořád se směju :D

      Vymazat
  3. nemám ráda tyto náročné dny, prostě na to nejsem povaha :D lítat a nemít čas si odpočinout. Co studuješ za školu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky na to nejsem povaha, proto mi to dělá celkem problémy zvládat.
      Studuju potravinářskou chemii :).

      Vymazat
    2. běh je nejlepší ! né, teď to beru z mého pohledu, ale běhala jsem ráda, každý den, krásně se u toho vyčistí hlava a tělo naplní endorfiny ;) ale je fakt že začátky jsou těžké, ale jakmile máš už nějaký cvik a zvládneš déle běžet tak je to skvělé ! díky běhu jsem zhubla z nějakých 80 na 65, a měla jsem božsky pevnou postavu, nikde se nic netřáslo :D takže to zkus, buď tě to chytne a budeš závislá nebo ne ;)

      hele je jedno jakou máš postavu, lidi ať si myslí co chtějí - je to hlavně o tobě a né o nich ;)
      já jsem běhala v kraťasech a normálním balvněném tričku, později jsem dostala "výbavu" tak už ne, ale je to úúúplně jedno ;)

      Vymazat